ULTIMELE PROIECTE


Cladire de locuinte P+5
  • Ansamblu Rezidential Club Snagov
  • Locatie : Snagov

Status :In desfasurare

Info: Antreprenoriat General

Greenfield Baneasa
  • Ansamblul Rezidential Greenfield
  • Locatie : Bucuresti

Status :In desfasurare

Info: Instalatii Sanitare & Termice

Felicity
  • Ansamblu Rezidential Felicity
  • Locatie : Bucuresti

Status :In desfasurare

Info: Lucrari de Instalatii si Finisaje


CONSTRUCTII

Aria de expertiza CORUM cuprinde atat zona de cladiri rezidentiale cat si zona de constructii industriale. CORUM realizeaza lucrari de constructii in regim de antreprenoriat si cuprinde: dezvoltari imobiliare, cladiri comerciale si administrative , baze sportive, hale, fabrici.

INSTALATII

Capacitatea si colectivul CORUM implementeaza cu succes proiecte de instalatii pentru toate tipurile de cladiri. CORUM realizeaza lucrari ample de instalatii acoperind intreaga arie specifca, incluzand retele de distributie si transport al apelor potabile si industriale, a sistemelor de canalizare si termoficare.

INFRASTRUCTURA TRANSPORT

Grupul CORUM realizeaza lucrari de infrastructura pentru transport detinand un amplu parc de utilaje. CORUM este conceptul ce reuneste toate companiile nascute de-a lungul timpului sub brandul CORUM, din necesitatea de a oferi o perceptie clara si transparenta a activitatii si prezentei noastre in mediul de afaceri.

FACILITY MANAGEMENT

Rolul principal este coordonarea, intretinerea, optimizarea si supravegherea sistemelor de aer-conditionat. CORUM este conceptul ce reuneste toate companiile nascute de-a lungul timpului sub brandul CORUM, din necesitatea de a oferi o perceptie clara si transparenta a activitatii si prezentei noastre in mediul de afaceri.

Corum Green
SUSTENABILITATE
Noi promovam si sprijinim durabilitatea in cadrul Grupului, precum si in sfera mai larga a comunitatii.
CARIERE
Ne pretuim angajatii, considerandu-i cea mai importanta resursa.
Muncitori Corum